Przyszła jesień, są dynie, jest pięknie! Po sezonie wydarzeń na leżakach pod gołym niebem wracamy pod ciepły dach.
Zabierzcie znajomych i zajadajmy się roślinami po raz kolejny.
Kuchnia Roślinna, nie oznacza, że jemy same sałatki, owoce i warzywa.
Kuchnia roślinna, to cała paleta dań począwszy od przekąsek, przystawek, zup, dań obiadowych, kończąc na deserach: ciastach, tortach, lodach, gofrach.
Na najbliższym Wege Bazarze zjemy roślinne pierożki Gyoza, wegańskie Pho, kilkanaście odmian polskich pierogów, i wegańskie hot dogi w czarnych bułkach czy roślinny kebab który przyjedzie aż z Krakowa.
Z Łodzi ściągamy wyjątkowe bezglutenowe brownie w wielu odmianach smakowych – z cynamonem, ze śliwką oraz z konfiturą truskawkową.
Będą czekały na Was same najlepsze propozycje, różnorodne odsłony smakowe, a przede wszystkim wystawcy z którymi można porozmawiać o ich produktach, zapytać, poznać ciekawostki kulinarne.
Zabierzcie znajomych, zwłaszcza nie wegan i pokażcie im, że wegańsko oznacza WYŁĄCZNIE pysznie!
Link do FB https://www.facebook.com/events/174279229788171
Kiedy? 15.10.2017
w godzinach 12-19.
Gdzie? Klubokawiarnia Medyka, Oczki 1a
Wstęp bezpłatny